På grunn av covid19 er butikken midlertidig stengt. Ta godt vare og velkommen tilbake til handel med god Karma når hverdagen er tilbake til normalen.
For å gjøre nettsiden vår så brukervennlig som mulig, samler vi informasjonskapsler fra alle som besøker oss. Mer informasjon om dette finner du her.
Godkjenn

Medlemsprogram 'Kollektivet'

Vi ønsker at det skal være motiverende, morsommere og enklere for deg å handle samvittighetsfullt, så derfor kan du tjene Karma Poeng på handelen din - som du kan bruke neste gang du handler for å få gratis frakt, eller motta rabattkuponger.

Å handle med ren samvittighet har aldri vært enklere!

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn her før du begynner å samle Karma Poeng. Når du har opparbeidet deg nok poeng, vil du få tilgang til gratis frakt*, om du har handlet for minimum 890 kr på et tidligere kjøp, og bruker den tilsendte rabattkoden i kassen (rabattkoden kan også hentes ved å gå til Tjen og Bruk Karma Poeng --> hent belønning, eller klikk HER).

 

MÅTER Å TJENE KARMA POENG

Aktivitet

Poeng

Gjennomfør en handel

1 kr : 1 poeng

Opprett en konto

100 poeng

Lik på FB

50 poeng

Følg på Insta

50 poeng

Del på FB

100 poeng

Tips en venn

100 poeng

Legg igjen en produktvurdering

50 poeng

Ha bursdag!

100 poeng

*ingen poeng på frakt, rabatter eller gavekort. Desverre kan vi ikke refundere fraktkostnadene om du glemmer å legge inn rabattkoden før betaling.

 

KARMA POENG BELØNNING

Belønning

Poeng

Gratis Frakt

890 Karma Poeng

Rabattkupong 100kr

1 000 Karma Poeng

Rabattkupong 200kr

2 000 Karma Poeng

Rabattkupong 500kr

5 000 Karma Poeng

Rabattkupong 1000kr

10 000 Karma Poeng

 

Betingelser

Når du melder deg inn i Kollektivet, aksepterer du samtidig at dine persondata vil bli brukt til å sende deg nyhetsbrev, informasjon om opptjente poeng, og andre markedsføringstiltak. Opptjente rabatter kan kun brukes i nettbutikken til Karma Kollektivet, og kan ikke brukes på salgsvarer eller sammen med andre rabatter. Opptjente poeng vil bli trukket tilbake ved eventuell refusjon eller avbestilling av varer. Poengene er gyldige i ett år.