På grunn av covid19 er butikken midlertidig stengt. Ta godt vare og velkommen tilbake til handel med god Karma når hverdagen er tilbake til normalen.
For å gjøre nettsiden vår så brukervennlig som mulig, samler vi informasjonskapsler fra alle som besøker oss. Mer informasjon om dette finner du her.
Godkjenn

Om oss

KarmaKollektivet er basert på ideen om at vi i fellesskap har mulighet til å påvirke verden vi lever i gjennom de valgene vi gjør, og at disse valgene igjen vil ha en større ringvirkning og innflytelse på andre områder av livene våre. Når du handler hos oss er det enkelt å være en bevisst forbruker. Her kan du være trygg på at vi har gjort jobben med å innhente all den informasjonen du trenger for å handle etter dine etiske preferanser. Vi mener vi kan tilrettelegge for gode handlevaner som får oss til å føle oss mye bedre, ettersom vi gjør en god gjerning samtidig som vi møter egne behov!


Karma betyr handling, som refererer til det spirituelle prinsippet om årsak og virkning; ”som du sår skal du høste”. Med andre ord, de valgene man gjør har direkte påvirkning på hva som kommer til å skje i fremtiden.


Vi ønsker å være mer enn en vanlig nettbutikk, vi ønsker å skape et samfunn som jobber sammen mot et felles mål, å være en stemme for en bedre framtid - ikke bare for oss selv, men også for kommende generasjoner og for planeten vi lever på!


Har man gode intensjoner og gjør gode gjerninger vil man få god Karma og framtidig lykke.


KarmaKollektivet har i sin logo valgt evighetsknuten som symbol på syklusen av den kollektive årsak og effekt. I tillegg symboliserer knuten også enhet mellom visdom og omtanke. Vi mener at om man dyrker en ren, sunn livsstil av gode, etiske valg, så vil det gi utslag i en endeløs knute av positiv karma. Karmakollektivet logo

 

Møt Ragna

Grunnlegger av KarmaKollektivet

I 2018 flyttet Ragna tilbake til hjembyen Oslo etter 11 år i Australia (og enda flere år i mange andre land). Hun bodde der med mann, to barn, en bråte fosterhunder, 12 høner, og fisk i et aquaponics system i sin urbane permakultur hage - midt i Sydney by. Ved siden av jobben som prosjektleder for Asia og Afrika i bistandsbransjen, drev hun et økologisk kooperativ i nesten 10 år.

Etterhvert ble hjemlengselen stor, og da familien ble enige om å flytte tilbake til Norge, var Ragna klar for å starte et nytt prosjekt. En nettbutikk med sunne, bærekraftige og etiske livsstilsprodukter fra produsenter som bryr seg om mer enn profitt. Målet er selv å kunne bidra med donasjoner fra profitten til KarmaKollektivet til prosjekter som Ragna vet kan utgjøre en forskjell.

Med KarmaKollektivet ønsker Ragna å motivere folk til å bli mer oppmerksomme på handlevanene sine. Dette gjør hun gjennom å vise at det finnes mange fantastiske, spennende kvalitetsprodukter fra produsenter som tar samfunnsansvar. Siden hun har hatt en finger på pulsen i Australia i mange år, vil hun hente mye inspirasjon fra et marked som ligger mye lengre fremme enn Norge på dette området.

“Gode forbrukervaner gir mindre fotavtrykk og bedre Karma”


Det å vite at hun kan utgjøre en forskjell for noen, er noe Ragna brenner for. Gjennom KarmaKollektivet ønsker hun å hjelpe andre med å kutte forbruk, og samtidig tilby giftfrie, miljøvennlige og snille produkter som ikke er basert på utnyttelse av andre. Miljø, produksjonssyklus, sirkulærøkonomi og å gi tilbake syns Ragna er viktige fokusområder dersom vi skal etterlate oss en fungerende klode til våre barn. KarmaKollektivet er derfor et resultat av at vi sammen gjør gode samfunnsendringer gjennom handlevanene våre!